Det er et problem hvert eneste år. Når det er ved at være den tid på året, hvor vi nærmer os Fars Dag, er det nemlig på tide at finde frem til en god gave. Det er dog ikke særlig let. For det er nemlig en tendens, at ens far aldrig ønsker sig noget som helst, og er der et eller andet, som han gerne vil have, så sørger han selv for at købe det inden for ganske kort tid. Og at bede ham om at lave en ønskeseddel – det er tit lettere sagt end gjort.

Der er intet, der er mere kedeligt end de mere gængse ting

Men hvad gør man så? Der er nemlig ikke noget, der er mere kedeligt end at købe de meget gængse og traditionelle ting såsom sokker, parfumer og T-shirts. Det er nemlig ting, han er vant til at få, og som han derfor også i forvejen har hobevis af.

Derfor vil de helt sikkert ikke skabe lige så meget glæde, som mange af os forventer, når vi giver en gave. Derfor handler det om at finde på noget andet, der kan skabe lidt mere spænding og overraskelse.

Hvad med at give ham noget mere praktisk som en fliseskærer?

Men hvad kan det dog være? Hvad med at give ham noget, der er en smule mere praktisk? Og også noget, du ved, at han vil komme til at sætte lige så stor pris på i stil med bilen? Så bør du tage et kig online på de mange gode muligheder, som der byder sig med en fliseskærer hos Murerbutikken.

En sådan giver nemlig lidt samme fornemmelse, som når mænd samles om bilen for at sparke dæk. Her er der tale om noget fedt udstyr, og hvilken mand elsker ikke virkelig maskulint udstyr, der er tungt, kan larme, støve og måske også være en smule farligt?

Sørg for at holde ukrudt væk fra den nye terrasse

Når terrassen er lagt, er fliserne er både plane og solide, skal du selvfølgelig også sørge for, at terrassen bliver ved med at være pæn. Derfor er det også en fordel at give ham et ordentlig læs stenmel, således han kan gøre lidt ekstra for at forhindre, at der for eksempel gror ukrudt op mellem fliserne.

Stenmel er blødt som sand, mens det spredes ud, men efter kort tid og lidt regn vil det blive hårdt. Og det er den overflade, det er svært for ukrudt at trænge op igennem.

Køb stenmel i den farve, der passer til fliserne

Stenmel kan ligesom det gør sig gældende med fliser fås i en lang række forskellige farver, og derfor har du rig mulighed for at give ham noget, der kan sørge for, at terrassen får det helt rigtige udtryk.

Giv ham derfor en lys model til de små lyse fliser og en mørkere model, hvis der er tale om for eksempel sorte eller meget mørke, grå fliser.