Snart er det fars dag, og du står igen og skal købe ham en gave. Fædre kan godt være lidt svære at købe gave til. Du vil gerne give ham noget, han har brug og bliver glad for. Men hvad har han egentlig brug for? Ofte går fædre selv ud og køber de ting, de gerne vil have. Herunder får du tre bud på ting, du kan give de fleste fædre i gave.

Til din mor kan du oftest købe blomster og chokolade, men det er ikke altid helt så nemt til far. Men der findes faktisk både gode og nemme gaver du kan give til din far. Noget som de fleste fædre vil blive glad for. Og du behøver ikke engang at lægge hovedet i blød for at finde en god gave til din far. Du kan bare læse med her og få forslag eller måske blot inspiration til, hvad du kan give din far i gave.

En god flaske vin

Køb din far en god flaske vin. Det sætter de fleste fædre pris på. Vælg fra en region eller af en drue, som du ved han godt kan lide, eller vælg en af de mere populære, som anses for at være en god vin.

Tag gerne forbi en vinhandler, og få gode råd om de forskellige vine, og hvilken vin der passer til hvilke madretter. På den måde kan du også lave en lille vejledning til vinen, som du kan give din far sammen med den pænt indpakkede flaske.

Tøj til træning

Dyrker din far sport, løbetræner eller går i fitnesscenteret, så forær ham nyt tøj, som han kan bruge til træning.

Køb f.eks. en lækker træningstrøje til ham, som han kan bruge til både cykling og løb eller til pausen i fitnesscenteret, så han ikke bliver kold. Det kan også være en overtrækstrøje han kan bruge på de ekstra kolde dage.

En gadget til grillen

Grillsæsonen er også ved at være over os. De fleste fædre elsker at grille. Så hvis din far er grillmester, så bliver han sikkert glad for nogle nye gadgets til sin grill. Det kan være ting, som han ikke engang selv har tænkt, at han havde brug for eller vidste eksisterede, men som gør det at grille sjovere og nemmere. Det kan være:

  • Grillforklæde med ølbælte
  • Trådløst stegetermometer
  • Hamburgerpresser til bøffen
  • Marinadesprøjte til stegene

Nu har du forhåbentlig fået idéen til, hvad din far skal have – eller i det mindste inspiration til, hvad du skal købe.

Find flere gode gaver til fars dag lige her.