Leder du efter den perfekte gave i forbindelse med fars dag? Hvis du har en far, der er glad for at motionere og bevæge sig, følger her 4 bud på gaver, der med garanti vil bringe glæde hos den aktive far.

Flere og flere fejrer fars dag ved at investere i en personlig og kærkommen gave. Hvis du er typen, der fejrer fars dag, vil du med garanti gøre meget for at finde den helt rigtige gave. Er din far af den aktive type, der godt kan lide at motionere, er du havnet det helt rigtige sted, for herunder følger 4 bud på gaver til den aktive far.

Nye løbesko

Løb bliver mere og mere populært, og det er en fantastisk måde at holde sig i gang på, når man kommer op i årene. Det kræver dog, at man har det rigtige udstyr, hvis ikke man ønsker at få skader. Et par gode løbesko er altså helt essentielle, når man løbetræner meget.

Uanset, om din far er typen, der jogger eller træner op til et marathon, er løbeskoene essentielle. Det kræver dog, at du ved, hvordan han løber, samt hvilken størrelse har bruger, hvis du ikke vil risikere, at han kan få skader af skoene.

Det bedste, du kan gøre, er derfor at undersøge, hvilke sko han har i forvejen, så du kan finde nogle tilsvarende – eller en anden model, som har samme egenskaber. Hvis det skal være en hemmelighed, kan du eventuelt alliere dig med hjemmeboende søskende, din mor eller andre familiemedlemmer tæt på ham.

Gavekort til outdoor-butik

I Danmark er der masser af outdoor butikker, og du kan med fordel investere i et gavekort til en af dem, så din far selv kan vælge det, han ønsker sig. Du kan også købe et gavekort til en sportsbutik eller lignende, som forhandler de produkter, han skal bruge i forbindelse med den motionsform, han dyrker.

Sportsur

Med et sportsur kan man nemt måle sin puls, generelle aktivitet og lignende parametre, så man kan forbedre sin indsats. Det er smart, og så fås der modeller i ethvert prisniveau, hvorfor det ikke er noget, der behøver at slå bunden ud af sparegrisen.

Garmin er kendt for at producere nogle af de bedste sportsure på markedet, hvorfor du med fordel kan investere i et af dem. De koster dog lidt mere end de billigere og mere ukendte brands, så du bør overveje, hvor meget det kommer til at blive brugt, før du køber det dyreste på markedet.

Cykeludstyr

Hvis din far kan lide at cykle, vil der med garanti være cykeludstyr, som han mangler. Enten fordi han aldrig har fået investeret i det, eller også fordi det simpelthen er blevet for slidt, det gamle udstyr. Der er ikke noget bedre end at få nyt udstyr til sin hobby, så her kan du gøre et klogt køb. Det kræver dog, at du ved, hvilket udstyr han mangler, hvis du vil sikre dig, at det rent faktisk kan bruges. Derfor kan du med fordel spørge ind til det i et par måneder forud for fars dag, så du er sikker på, at du køber det helt rigtige udstyr til samlingen.