Hvis du har en haveglad far, som snart har fødselsdag, eller som bare fortjener en god gave i forbindelse med fars dag, skal du læse med her. For den haveelskende mand er der næsten ikke noget andet end ting til haven, der kan tilfredsstille, når det kommer til gaver. Men hvis du ikke selv har så grønne fingre eller ikke er haveinteresseret, kan det være en udfordring at finde den helt rigtige gave til den haveglade mand.

Heldigvis kan du her finde en række gode gaveidéer, som er garanteret at bringe glæde og taknemmelighed med sig i indpakningen.

Fliserenser

Den første gaveidé er en fliserenser. Hvis du har en haveglad far, er chancen stor for, at en sjusket terrasse er det værste, han ved. Ukrudt har en tendens til at vrimle op, så snart solen kigger frem og giver lidt varme, og det kan hurtigt resultere i en grim og knap så indbydende terrasse, hvis ikke der tages hånd om problemet. Men hvordan får far de stædige planter op fra de stramme riller mellem fliserne? Det gør han selvfølgelig med en fliserenser.

Fliserenseren klarer nemt og hurtigt ukrudtet mellem fliserne, så energien kan bruges andre steder i haven, og så din far kan spare ryggen ved at undgå at ligge på knæ og lue terrassen hele weekenden. Fliserenseren er den perfekte gave til far, og sådan én kan du finde her.

Havebøger

Hvis din far bruger meget tid i haven, er det selvfølgelig fordi, han har en stor interesse for det grønne og levende. Og hvad er så mere oplagt end at give en gave, som kan give ham mere viden om emnet, sætte tanker i gang og inspirere til nye projekter? Med en havebog kan din far lære nye ting om haven, så han kan få endnu mere sjov ud af sin hobby. En havebog er således garanteret at blive taget godt imod af alle, der elsker havearbejdet.

Hængekøje

Havearbejde er til tider hårdt og ubarmhjertigt, og der skal naturligvis også være plads til afslapning mellem sessionerne af hækklipning og lugning, så energien ikke slipper op, inden arbejdet er færdigt. Til den hårdtarbejdende og haveglade far er en behagelig hængekøje derfor en rigtig god gaveidé. En hængekøje er super komfortabel, og din far vil således hurtigt kunne få hvilet hele kroppen, så arbejdet kan fortsætte efter en lille lur.

Hængekøjer er desuden praktiske, da de er nemme at flytte rundt på, så din far kan rykke over i skyggen, når eftermiddagssolen begynder at kigger ind under de træer, hvor køjen hænger.     

Et gavekort til at købe planter

Hvis din far elsker havearbejde, er det selvfølgelig fordi, han elsker planter. Og for planteelskeren er der ikke noget bedre end nye og spændene planter. Det kan dog være svært at købe den rigtige plante til far, hvis du ikke selv har grønne fingre, og et gavekort til eksempelvis en planteskole kan derfor være en rigtigt god idé, hvis du gerne vil gøre din far glad med nye planter.