Med en Fars Dag plakat kan din far – eller dine børns far – på en nem måde få skabt mere stemning på kontoret, i værkstedet eller stuen.

Her giver vi dig 5 bud på gode Fars Dag plakater, som på en kærlig måde fortæller modtageren, at han er vigtig og betydningsfuld. Samtidig med at boligen på en stilfuld måde får en makeover.

Fars Dag plakat fra Dialægt

Måske kender du allerede plakaterne fra Dialægt? Det hele startede med plakater med vendinger fra forskellige danske dialekter, oversat til rigsdansk. Disse plakater fås stadig, men i dag er Dialægt meget mere end dét.

Nu kan du nemlig også finde en Fars Dag plakat med udtryk fra forskellige erhverv som for eksempel lærer, landmand og tømrer.

Dialægt laver endda en særlig Fars Dag plakat, der netop tager udgangspunkt i de ting, fædre oftest siger.

Find den – og de andre plakater fra Dialægt – her.

Personlig Fars Dag plakat

Intet pynter mere på væggen end den pågældende fars yndlingsmotiv: Hans børn og familie.

Hos Plakattrykkeren.dk kan du skabe en personlig Fars Dag plakat med forskellige billeder fra jeres ferier, udflugter, hverdag eller andre minderige stunder.

Der er flere forskellige plakattyper at vælge imellem. Du kan for eksempel bygge en collage af billeder, så de danner ordet ”far”, placere dem så de danner et hjerte – eller opsætte de enkelte fotos kvadratisk for et minimalistisk udtryk.

Vil du gøre din Fars Dag plakat ekstra stilfuld, kan du kombinere den med en professionel portrætfotografering af alle børn og bygge plakaten op med billederne herfra. Så sikrer du dig at stilen, belysningen og farveskalaen er ens på alle billeder.

Sjove Fars Dag plakater

Citatplakat laver de fineste plakater med citater fra film og sjove udtryk, som tager udgangspunkt i den klassiske – og charmerende småplatte – farhumor.

Måske har din far en yndlingsfilm? Så kan det være, du kan finde en citatplakat med replikker netop herfra.  Der er for eksempel fine plakater med citater fra Olsen Banden, Matador og Blinkende Lygter.

Find dem hos Coop.dk.

Særligt designede plakater til far

Dialægt har skabt en serie af Fars Dag plakater, som varmer ethvert farhjerte. Du finder blandt andet en plakat til far, som er fyldt med søde og kærlige udtryk og citater. Designet er samtidig holdt i en maskulin og minimalistisk stil, som passer godt til netop fædre.

Dialægt laver også plakater til Fars Dag, som er fyldt med positive tillægsord, der på daglig basis kan minde den heldige far om, hvor fantastisk et menneske han er.

Masser af flotte plakater til Fars Dag online

Der findes et væld af plakater på markedet og derfor med garanti også en, der rammer interessen hos den far, du skal finde en gave til.

Har han et yndlingsband, bilmærke, fodboldklub eller en anden særlig interesse? Så kan en Fars Dag plakat, der tager udgangspunkt i denne, være en oplagt gave. Særligt hvis du forærer den valgte Fars Dag plakat i en ramme, fremstår den nemt pæn og eksklusiv.

Find over 1000 forskellige plakater hos citatplakat.dk.

Gå også på opdagelse blandt vores andre forslag og idéer til Fars Dags gaver.