Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal give sin far i fars dags gave. Vi har derfor lavet denne guide over gaver, man kan give den aktive far. Kan din far godt lide at være ude i naturen, klatre, træne eller sejle i kano, så læs med her. 

Teknologiske gadgets man kan tage med i naturen

Det kan være svært at følge med den unge generation, når det kommer til teknologi. Dog elsker mange mænd gadgets. Der findes mange gadgets på markedet, men en gadget vi vil anbefale er en trådløs ladestation. På denne måde sikrer du, at du ikke løber tør for strøm midt ude i ingenting. Ladestation sørger for at du trådløst kan oplade din smartphone. 

En velfortjent hvilepause

En vandretur i naturen kræver oppakning og en rygsæk er derfor et must. Her kan du have mad og drikke, tørt tøj, lommelygte eller hvad du ellers kan få brug for. Efter flere kilometers vandring kan det være tiltrængt at få hvilet benene. Derfor er en rygsæk med stol et must til turen. Denne kombination udgør den bedste gave til den aktive far, som stadig fortjener et hvil en gang imellem.

Til faren der elsker action

Hvis det er for kedeligt at læse en bog, se en film eller gå en lang tur for din far og er jagt mere ham, så har vi den perfekte gave her. En god skydebrille er vigtig, når man går på jagt. Udover at beskytte øjnene er en skydebrille også med til at minimere blænding og skarpt lys fra solen. Når man kommer op i årene, kan det gå ud over ens syn. Derfor anbefaler vi, at man køber en Raptor Clip Adapter som supplement til skydebrillerne. Det er altså en indsats, som klikkes på brillen, hvor du kan have din brillestyrke i. 

En gave med humor 

Har din far har en god sans for humor, kunne denne gave være lige noget for ham. Det er ikke for sjovt at der er et udtryk der hedder far humor, for der findes ikke noget så plat og samtidig så sjovt, som ens fars tørre humor. Derfor skal din far have et patch. Der findes mange forskellige patches, som kan sys på tøj, tasker eller lignende. De kommer alle med deres eget budskab, nogle sjove, andre sjofle. 

Find flere gode fars dags gaver i dette udvalg.