Der er snart gået et år og det betyder at det også snart er fars dag igen. Det er nu, du har chancen for at gøre op for den dårlige gave, du gav sidste år, fordi det var i sidste minut, da du havde glemt det.

Du har en far og det er kun hans dag én gang om året, så husk at forkæl din far ekstra meget denne ene dag. De fleste har nok svært ved at finde den rigtige gave. Skal han have elektronik, bøger eller noget helt tredje?

Find inspiration på nettet

På siden tipstilboligen kan du finde en masse forskellige tests og inspiration til forskellige slags gaver, du kunne give din far. På siden kan du finde alt fra ting til køkkenet og indretning til haven og så en masse andet.

I denne sektion vil du læse lidt om nogle fede gaveideer til din far og forhåbentlig få en masse inspiration.

Miniovn

Den første gaveide er en miniovn. Kniber det lidt med pladsen i huset, eller er den gamle ovn gået i stykker? Ja, så er en miniovn en perfekt gave. Vi kender alle den dovne side af vores far. Hvis mor ikke lige er hjemme og ikke har lavet mad, så er fars bedste bud frysepizza.

Med den nye teknologi vi har adgang til i dag, er der blevet udviklet en masse nye miniovne. Stort set alle miniovne har de samme egenskaber som en normal ovn.

De sælges de fleste steder, så de er heller ikke svære at finde. Heldigvis er miniovnene også meget billigere end en normal ovn, så dit budget kan nok godt dække det. Priserne på nogle miniovne er helt nede på 300 kr. og så går det jo kun opad.

VR-briller

Hvis din far er mere til elektronik, har vi også den perfekte løsning til dig. Et par fede VR-briller! Hvem kunne ikke tænke sig sådan en?

For dem der ikke ved hvad VR-briller er, så er det et par briller, der er udviklet med den nyeste teknologi. VR er en forkortelse af virtual reality. Teknologien bag det, gør at ved at have dem på, føler man sig i en virtuel verden i 3D.

VR-briller kan gøre helt normale ting 20 gange federe. Fx hvis du vælger at sætte en gyserfilm på, så vil du få en hel unik oplevelse med brillerne. De er i det hele taget bare med til at gøre enhver oplevelse mere unik.

Du kan finde mere info om dem på tipstilboligen, hvor de også har samlet info om forskellige slags VR-briller og så kan du se, hvilke passer bedst til din far. Der er så mange ting du kan vælge imellem, at det næsten kan være for meget.

Med internettet, er det blevet meget lettere at finde gaver til alle. Der er ingen undskyldning for ikke at købe en gave. Det handler bare om at gå på opdagelse. Men husk, at i sidste ende er det egentlig bare tanken der tæller.

Find flere gaver til fars dag her.