Søde fædre har fortjent søde gaver. Elsker din far chokolade, er du derfor havnet det helt rigtige sted! Her får du nemlig 5 forslag til Fars Dag chokolade, som er så lækkert, du ville ønske du også havde købt en pakke til dig selv.

Alle chokoladegaver kan købes online, så du hurtigt kan få styr på gaven til Fars Dag. Du kan også vælge at få sendt den lækre Fars Dag chokolade direkte hjem til modtageren, hvis du ikke har mulighed for at komme forbi ham netop den 5. juni.

Fars Dag chokolade i kæmpepakker

Du kender sikkert de store chokoladeæsker fra Tivolis tombola. De er svære at vinde, men du kan heldigvis snyde en smule og købe dem selv.

En kæmpe plade Marabou, Toblerone eller Daim er i øvrigt den perfekte Fars Dag chokolade til fædre med en sød tand. Her passer størrelsen på gaven nemlig med størrelsen af kærligheden til din far.

Du finder dem her.

Personlig Fars Dag chokolade

Hos Getspecial.dk kan du få skrevet en hilsen i lækker belgisk chokolade. På den måde kan du skabe en meget personlig Fars Dag chokolade, der fortæller din far præcis dét, du gerne vil have, han skal vide.

Du kan selv vælge, om chokoladen skal være hvid, lys eller mørk og hvilke ord og sætninger chokoladeblokkene skal forme.

Er du ikke så god til ord, kan du også vælge at få trykt et spiseligt billede på den lækre Fars Dag chokolade. Måske har du et yndlingsbillede af dig og din far sammen? Måske har din far en særlig interesse, du kan tage et billede af og få trykt på chokoladen?

Du bestemmer helt selv.

Prøv det her.

Fars Dag chokolade fra Summerbird

Danske Summerbird laver noget af den lækreste chokolade på markedet. Råvarerne er i top og smagskombinationerne prisvindende.

Er din far vild med luksus, fyldte chokolader og spændende smage, er Summerbird den perfekte Fars Dag chokolade. Brandet byder nemlig på det hele: Fyldte chokoladeæg, petit fours, chokoladetapas, chokoladeovertrukne mandler og chokoladeplader med knasende fyld.

Gå på opdagelse her.

Chokolade til Fars Dag fra Lakrids by Bülow

Kombinationen af lakrids og chokolade er ekstraordinært lækker. Lakrids by Bülow har specialiseret sig i netop dette og de mange forskellige smagsvarianter er en oplevelse værd. Her er lækker sød eller salt lakrids omkranset af forskellige chokoladetyper – og hver slags er helt særlig og indbydende.

Hvis din far har en sød tand generelt, og heller ikke går af vejen for en mundfuld lakrids, er Lakrids by Bülow garant for en spændende type Fars Dag chokolade.

Der er mange varianter og især gaveæskerne er oplagte farsdagsgaver.

Find det store udvalg her.

Gavekurv med Fars Dag chokolade

Det kan være svært at vælge imellem de mange lækre chokoladevarianter på markedet – så hvad med at lave Maggies.dk klare arbejdet?

Her kan du, udover en masse forskellig chokolade, også finde færdiglavede gavekurve med både chokolade og andre lækre, søde smagsoplevelser.

Der er ligeledes gavekurve med specialøl, vin eller kaffe i kombination med chokolade, hvis gaven skal indeholde lidt mere end blot Fars Dag chokolade. Besøg Maggies.dk her.