Et Fars Dag krus er en af de billigste Fars Dags gaver du kan finde. Samtidig er det en god gave både at give og modtage, fordi man er sikker på, kruset bliver brugt. Enten til morgenkaffen eller på jobbet som en reminder om familien derhjemme.

Her får du 5 gode bud på Fars Dags krus som kan købes online og derfor er en både nem, hurtig og billig måde at få styr på gaven til Fars Dag på.

Fars Dag krus fra Liebe

De smukke og enkle krus uden hank fra Liebe passer ind i de fleste indretninger. Særligt i køkkenskabe med andet moderne porcelæn, gør de sig dog godt.

De bløde rundinger og trykket med de minimalistiske, håndskrevne bogstaver er pæne at kigge på, samtidig med at de fremstår en smule eksklusive. Liebes krus til far er naturligvis ingen undtagelse.

Vil du gerne finde en ekstra gave ved siden af kruset, kan du eventuelt forære den heldige far et matchende sæt med både kaffekrus og slikskål fra det danske designbrand.

Se hele udvalget her.

Hjemmelavet Fars Dag krus

Du kan forære din far et helt unikt og personligt Fars Dag krus ved at lave det selv. Et hjemmelavet Fars Dag krus er også en oplagt gave fra mindre børn, når gaven skal være personlig.

Du behøver desuden ikke være bange for at male forkert. Eventuelle fejlstreger kan nemlig let fjernes, inden porcelænsfarven når at hærde.

Det eneste du skal bruge for at lave et hjemmelavet Fars Dag krus, er en ensfarvet porcelænskop og et sæt tuscher beregnet til at male på porcelæn med. Dem finder du her.

Du kan i øvrigt male på alle slags krus. Du kan derfor selv vælge, om det hjemmelavede Fars Dag krus skal matche de andre kopper i køkkenskabet fra for eksempel Kähler – eller være et billigt krus fra cchobby.dk

Krus til far fra Bjørn Wiinblad

Bjørn Wiinblad var med garanti på højeste mode, dengang du selv eller dine børns far var barn. I dag er mærket meget populært igen – og med til udvalget fra den danske tegner hører serien Familien Danmark.

Det er her, du finder det hyggelige Far krus fra Bjørn Wiinblad.

Kruset er lækkert at holde i hænderne og designet passer perfekt ind i den moderne indretning med sine sorte og hvide nuancer – i kombination med sølvprikker.

Find det her.

Sjove krus til Fars Dag

De fleste fædre elsker lidt sjov i hverdagen og hos Coolstuff.dk finder du mange forskellige bud på Fars Dag krus. Her er alt fra krus med Star Wars og Game of Thrones tema til figurkrus og kopper der skifter farve.

Mange af krusene koster i øvrigt under 100 kroner og er således relativt billige i anskaffelse. Måske kan du endda finde 2 Fars Dags krus, så den heldige far har et par stykker at skifte imellem.

Find dem her.

Billigt Fars Dag krus

Hvis I ikke går så meget op i gaver derhjemme, eller måske endda har aftalt ikke at give hinanden noget, kan et billigt Fars Dag krus være det oplagte valg.

Her får du nemlig for under 30 kroner et navnekrus med teksten ”Far”. På den måde kan du forære den heldige far en lille ting til ganske få kroner. Samtidig med at gaven alligevel vækker glæde og har brugsværdi i hverdagen. Find kruset her.