Det kan være svært at vide, hvad man skal give faren, som har alt. Vi er dog kommet med et par bud på gaver til Fars Dag, som falder i god jord hos faren, der altid klæder sig efter tidens trends.

Jakkesættet

Et jakkesæt er en af de bedste investeringer, en mand kan foretage i sin garderobe. Det er værd at tage sig tiden til at vælge rigtigt. Der findes utrolig mange typer af jakkesæt, og der er stor forskel på kvaliteten og prisen alt afhængigt af materialet.

De bedste italienske metervarer eller den bedste stretch metervare, fås bl.a. hos denne jakkesætsproducent. Alt er designet i Danmark og syet i EU. Med det rette jakkesæt, vil din far altid være velklædt til enhver lejlighed, om det er i en professionel sammenhæng eller til forskellige festligheder.

Lakskoen

Denne sko er en tidsløs klassiker til faren, som altid har for øje at være velklædt og med en smule kant. Lakskoen er en meget elegant og samtidig utrolig behagelig sko. Skoen er konstrueret med en læderbund, hvortil en gummisål er monteret.

Det gør, at skoen praktisk talt kan bruges som en helårssko i Danmark, da sålens konstruktion er med til at forhindre ekstrem slitage. Det sparer din far for en masse stress og jag med at smutte forbi sålemageren i tide og utide.

Silkeslipset

Hvis du allerede har fået styr på jakkesættet til din far, mangler du stadig en essentiel sidevogn til sættet. Silkeslipset er den ideelle kompanion til jakkesættet. Slipset er utrolig slidstærkt, og rent visuelt fylder det meget, da det sætter prikken over i’et og fuldender det endelige look.

Det betyder, at med et silkeslips laver du en god investering for din far, da det er en type slips som han kan bruge i mange år fremover.

Mangler du stadig inspiration til gaven til Fars Dag, så kan du med fordel læse videre her.