Har du (også) oplevet, at det kan være meget svært at finde en ordentlig gave til din far på fars dag? I så fald er du ikke den eneste. Vi er alle meget bekendte med, at gaver er et udtryk for kærlighed og forkælelse – og derfor er der i mange tilfælde skruet ekstra op for charmen. Det kan betyde, at man stiller højere krav, og at gaven samtidig skal være brugbar og helst have manglet.

Pimp hans pc

Er din far helt vild med elektronik, eller er det noget, han bruger meget af? I så fald kan du tjekke disse fars dags gaver ud – de er nemlig spækkede med elektronisk luksus, så hvis din far er elektroniknørd, så er der helt sikkert noget at hente. Find inspiration her.

Hvis din far ikke lige er den helt store elektroniknørd, så er det stadigvæk noget at hente hos elektronikken. Måske er du familiens deltids support ansatte, hver gang der er noget galt med en computer, så kan det være en fordel at sørge for, at din far og resten af husstanden har de rigtige kabler og andet elektronik, der skal bruges, når du skal fejlfinde.

Det kan også være, at du bare vil spare din far fra selv at skulle bruge tid på at finde ud af, hvad han skal have af elektronik, måske fordi han faktisk ikke er interesseret, så kan du jo sørge for at han får det rigtige i gave, så han ikke selv behøver at skulle bruge tid på det.

Lyd og masser af motion

Det kan også være at din far er ivrig motionist. Her kan lidt elektronisk forkælelse også være på sin plads, hvis han er typen, der tidligere trænede i et fitnesscenter, men ikke lige har muligheden for at komme afsted nu, så kan det være et par gode høretelefoner kan få ham ud på asfalten eller en tur i skoven.

Der er masser af muligheder for at høre musik mens man motionere med et par gode høretelefoner, eller måske skal han have en prøve på en af de mange udbydere af lydbøger i Danmark, man kan jo altid starte med at se på, hvad biblioteket har på sine hylder, og prøve af om lydbøger er sagen.

Hold lettere kontakten

Det rigtige elektroniske udstyr kan også spille en endnu vigtigere rolle lige nu, hvor vi ikke kan se hinanden fysisk. Så er det en fordel at have noget ordentligt elektronisk udstyr, som f.eks. et webcam eller ekstra batteri til telefonen, når man skal mødes virtuelt.

Det gælder om at gøre det så let som muligt at mødes virtuelt, så alle kan være med. På den måde har man også mulighed for at se hinanden om end på en skærm i stedet for kun at høre stemmen gennem en telefon.

Så kan hele familien måske mødes virtuelt, hvis det ikke er muligt at mødes fysisk, når det kommer til fars dag, og så kan man jo ”selv” overrække fars dags gaven.