Fars dag er nær, en mærkedag din far altid ser frem til. Som barn til en loyal og dejlig far kan nogen gange være stressende når fars dag nærmer sig. For hvad giver man en far, som fortjener det bedste?

Og det bliver endnu sværere, når han fortæller at han slet ikke ønsker sig noget, og han har alt hvad han overhovedet kunne tænke sig. Så er du på bar bund når det kommer til hvad du dog skal give din far i fars dags gave, så læs videre.

Nogle af os har bare ikke en talent for at give gaver, og det er jo egentlig fint nok det meste af tiden når vi får ønskelister serveret. Men hvad med de dage hvor vi ikke gør som eksempelvis fars dag. Fars dag er én dag på året hvor vi fejrer far.

Han forventer ikke at få gaver på denne dag, som han gør på sin fødselsdag, men som børn ser vi det som en måde hvorpå vi kan vise at vi værdsætter ham. En god far fortjener en gave, men det er ikke helt nemt at finde frem til hvad det skulle være.

Ofte giver man noget godt spiritus, en kurv med blandet lækkerier, et par sokker eller en kop med ordene ’Verdens bedste far’ på. Jo mere man kommer op i alderen jo flere farsdage har man også været igennem og for hvert år der går bliver det svære og svære at finde på kreative gaveidéer.

Vil du være på den sikre side, så kan du altid regne med at finde en fin mandegave i Harald Nyborg. Der er alt hvad en far står og mangler og ikke selv ved han mangler. Med de uendelige muligheder butikken har at byde på, kan du være sikker på at finde noget din far vil blive glad for.

Gør-det-selv far

Er din far en sand gør-det-selv mand, der altid tager tingene i egne hænder? Er han derudover også en der elsker at istandsætte og passe sin have, så hurra for at det snart er sommer. Der kan være en del ting, som din far gerne vil have ordnet inden han begynder at invitere familie og venner til havefester. Blomsterbedene skal ordnes for mor, terrassebrædderne skal renses og havemøblerne skal stilles frem.

Ja, far får sandelig travlt ude i haven om foråret, og du er blandt de heldige som får gavn af det til sommer. Er din far begyndt at plante kartofler og andre lækkerier i baghaven som den selvstændige og selvforsynende mand han nu er, så ville et hegn bestemt være til nytte for ham. Et billigt hegn er både en god og praktisk løsning til køkkenhaven og det er nemt for din far at sætte op.