Øl er for mange fædre et vigtigt element i selvforkælelsen: En kold øl efter det hårde havearbejde, en ale til frokosten eller en specialøl til lørdagsfilmen.

Hvis din far er glad for smagen af god øl, er en portion Fars Dag øl derfor måske den oplagte gave.

Her giver vi dig 6 bud på gode gaver med øl til Fars Dag, som du kan bestille online og få leveret hjem til dig selv. Du kan også få dem sendt direkte til din far, hvis I bor langt fra hinanden og ikke ses på selve dagen.

Gavekurv med øl til Fars Dag

Maggies.dk er specialister i at lave flotte gavekurve til Fars Dag. Indholdet af kurvene varierer fra type til type og du finder naturligvis også en med mange forskellige Fars Dag øl.

Udover øl, er kurvene spækket med lækre snacks, søde overraskelser og spændende gourmetoplevelser.

Priserne starter allerede ved 100 kroner og udvalget er stort.

Se alle kurvene her.

Bryg-selv øl til Fars Dag

Det er faktisk ikke så besværligt at lave sit eget øl, hvis blot man har udstyret og ingredienserne.

Brewbarrel har udviklet 3 forskellige ølbrygningssæt, som indeholder alt det, din far skal bruge for at brygge sin egen Fars Dag øl.

Han skal kun tilsætte vand og følge vejledningen – så er der 5 liter Fars Dag øl klar efter kun 7 dage. Sættet koster under 300 kroner og fås således til en pris, hvor de fleste kan være med.

Find alle 3 sæt hos Coolstuff.dk.

Fars Dag øl fra Nicolas Vahé

Det trendy gourmetbrand, som i forvejen er kendt for især sine krydderiblandinger og kaffesirupper, producerer også flere forskellige slags specialøl.

Disse øl er oplagte som farsdagsgaver, eventuelt i kombination med andre smagsfyldte produkter fra den franske koks sortiment.

Især de forskellige saltvarianter er en god gave med lang brugsværdi, men du finder også spændende marinader, mayonnaise og snacks der passer perfekt til fædre.

Find et stort udvalg her.

Bøger om øl

Hvis din far både er en læsehest og vild med øl, er en bog om emnet måske en god gave til Fars Dag.

Der findes masser af spændende titler med øllet som omdrejningspunkt. Lige fra bind om øllets historie og underholdende Storm P-vittigheder til opslagsværker om øl og guides i ølbrygning.

Pak bogen ind sammen med et par gode flasker Fars Dag øl – så har du den perfekte gave til øl-entusiasten.

Find bøgerne her.

Øl i kombination med en ny oplukker

Når øllen skal åbnes, er der brug for en oplukker. Måske kan du finde en god gave til din far ved at forære ham en håndfuld Fars Dag øl sammen med en ny smart oplukker.

Du kan både finde en væghængt oplukker med indbygget kapselopsamler til værkstedet og en smal oplukker der passer i tegnebogen, med valgfri tekst.

Gå på opdagelse i det store udvalg her.

Gavekort til ølsmagning

Oplevelser kan man aldrig få for mange af og med et gavekort til ølsmagning, kan din far både opleve nye øl og dele fornøjelsen sammen med dig.

Der er mulighed for at komme til ølsmagning i hele landet og mange af stederne er der tale om mikrobryggerier fyldt med charme og ølbrygning i særklasse. Find gavekortet her.