Det er ikke altid lige nemt at finde på en god gave til fars dag. Ofte ender man med at give sin far en ting, han ikke rigtig kan bruge, eller som han allerede har. Derfor kan det være en god idé at give sin far en anderledes gave i år – måske noget, der ligefrem kan få ham til at grine.

Hvis din far er single, kan du drille ham ved at give ham kondomer i fars dag gave

Hvis man har en far, der er single, kan det være en sjov og anderledes gaveidé at give ham kondomer i fars dag gave. Kondomer er en sjov og budgetvenlig gave, som kan naturligvis kan være brugbar, men nok mest er en gave for humorens skyld. Du kan se mere om kondomer, og måske endda finde nogle med en sjov smag. At give sin far denne type gave i fars dag gave kræver måske, at du har et tæt forhold til din far, da det hurtigt kan gå hen og blive til en akavet stemning, hvis I ikke er på bølgelængde rent humørmæssigt.

Find et sjovt fotografi af jer to sammen, og lav det om til en plakat

Et andet godt bud på en fars dag gave er at finde et fotografi af jer to sammen, og lave det om til en plakat eller et lærredsudskrift. Det behøver ikke at være et professionelt fotografi, men det skal være et foto, der viser jer to sammen i et sjovt øjeblik. Giv plakaten eller lærredsudskriften til ham på fars dag, så han kan hænge den op i sin stue eller på sit kontor. 

Tag din far med på en morsom oplevelse – det kan være alt fra bowling til paintball

En af de bedste ting, man kan give sin far, er opmærksomhed. Dette kan man gøre på en række forskellige måder, men en af de bedste måder er ved at lave noget sammen. Man kan for eksempel tage sin far med ud og spille bowling eller paintball. Begge dele er sjove aktiviteter, som man typisk vil have det godt med bagefter. Derudover er det også en god mulighed for at snakke sammen på en anden måde end normalt, og dermed også lære hinanden bedre at kende.

Her var et par ideer til, hvordan du kan give din far en sjov og anderledes fars dag gave i år. Uanset, om du går med den humoristiske kondom-gave eller giver en god oplevelse sammen, så husk på, at det er tanken, der tæller, når det kommer til gaver. 

Find flere gode ideer til gaven til fars dag her.