Er du også hvert år i tvivl om, hvad du skal give din far i gave til fars dag? Det er ikke nemt at finde en gave til fars dag, hvis man gerne vil give en unik gave og ikke bare det samme som sidste år.

Hvis du gerne vil give en lidt større gave, der holder i mange år, kan du overveje at købe et flot tæppe til din far. Hos f.eks. Kilands kan du finde et væld af smukke tæpper, og der vil med sikkerhed være et, der falder i din fars smag.

Kæmpe udvalg af skønne tæpper

Da vi alle har forskellig smag, vil det ikke være de samme tæpper, vi hver især foretrækker. Derfor er det vigtigt med et stort udvalg, der rammer bredt, så der vil være noget for enhver smag. I tæppebutikker er der sørget for dette, og der findes tæpper til ethvert behov. Sortimentet består blandt andet af følgende typer af tæpper:

  • Håndvævede uldtæpper
  • Kludetæpper og bomuldstæpper
  • Fladvævet/naturlook
  • Orientalske tæpper
  • Badeværelsesmåtter
  • Tæpper i skind og uld

Ovenstående liste er blot et udsnit af det samlede sortiment, så du kan med fordel selv gå på udkig og se, hvad der ellers er at finde.

Hvilket tæppe skal jeg give?

Det kommer selvfølgelig an på din fars smag og behov, hvilket tæppe han vil blive gladest for at få i farsdagsgave.

Et godt bud vil dog være de håndvævede uldtæpper, der kan bidrage til et rustikt og naturligt udtryk i hjemmet. Uldtæpperne er i en høj kvalitet, der gør dem både slidstærke og modstandsdygtige over for pletter.

På grund af uldens naturlige fedme vil pletter nemlig automatisk lægge sig ovenpå ulden, så de nemt kan tørres af. Du kan både finde helt ensfarvede uldtæpper for et enkelt look, men der er også mange mønstrede uldtæpper, hvis tæppet gerne må tage opmærksomhed.

Det kan også være, at et tæppe i uld ikke er sagen for din far, og at du må finde en anden type tæppe. Her er det bare om at tage et kig på hjemmesiden og finde det, han måske går og mangler.

Tæpperne har meget varierende priser, og prisen afhænger fuldstændigt af typen af tæppet, tæppets størrelse og ikke mindst, hvilket materiale det er lavet af. Du kan dog til enhver tid finde et flot tæppe i god kvalitet til en fornuftig pris.

En uforglemmelig farsdagsgave

Der er nok ikke mange fædre, der forventer at få et tæppe i farsdagsgave. Derfor vil tæppet være en kæmpe og forhåbentlig positiv overraskelse, da de måske højst regner med at få en flaske vin eller en bog på fars dag. V

ed at købe en unik og overraskende gave til fars dag, kan du vise din far, at du holder af ham og sætter pris på alle de år, han har været der for dig. Tæppet vil holde i mange år, og hver gang han kigger på det, vil han tænke på dig.