Gaver til ens far kan nogle gange være ekstremt svært; det er ikke altid han lige ytrer sig omkring, hvad han egentlig går og mangler -og andre gange ligger gaven lige til højrebenet.

Hvis din far er en rigtig handy-man, og haven eller boligen er hans legeplads, så er der nogle essentielle ting, du kan anskaffe ham, så han har nogle ordentlige rammer til at give los. 

Sørg for sikkerhed først

Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed; hvis din far er den klassiske “handyman”, så er han formentlig hverken tømre, vvs’er eller maler. Han er nok noget helt andet, men elsker at kunne arbejde på huset eller haven ved siden af sit arbejde.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at han gør brug af noget ordentligt udstyr, for mange ting kan altså gå galt. Et godt udgangspunkt er noget så simpelt som en stige.

Hvis din far gør brug af en gammel vakkelvorn stige, så er der altså mange ting, der kan gå galt, hvis han skal arbejde i højden. En god stige til din handy-far er pendanten til den gode cykelhjelm, han gav dig som lille.

Beskyttelse til værktøjet

At købe værktøj er bestemt ikke en billig affære. Det vil sige, at din far altså sikkert har været ude og spendere en masse penge, på det værktøj han bruger til at hjælpe dig med at hænge billeder, lamper, spejle og så videre op med.

Hvis dette værktøj bliver værnet om, og bliver holdt et sikkert sted, så vil det altså kunne holde sig længere. Her er en alukasse smart. Det er en kasse, der har en aluminiumsoverflade, og de kommer i alle størrelser. Det vil sige, at dette er ekstremt brugbart uanset, hvor mange værktøjer han har.

Der er selvfølgelig mange flere ting man kan give til sin handy-far, men dette er i hvert fald to essentielle ting, der sikrer, at du er home-safe på fars dag.