Lørdag den 5. juni er det igen fars dag. Dagen hvor vores fædre forkæles og mindes, og hvor vi takker faren til vores børn for hans dedikation, engagement og kærlighed. Men ligesom til hver jul, fødselsdag, og alle andre fars dage, kan det være svært at finde den helt rette gave. Mænd mangler og ønsker sig sjældent rigtigt noget, og vi kan hurtige blive enige om, at sokker og underbukser ikke ligefrem siger tak for at være en god far.

Det gør lækre japanske kokkeknive til gengæld, og du har nu muligheden for virkelig at forkæle ham, du holder af, ved at købe knive til fars dags gave.

For er der noget, der hænger uløseligt sammen, så er det mænd og gear. Mænd går aldrig ned på udstyr, og værktøjet til køkkenet er ingen undtagelse. Derudover nærmer vi os formentligt hans ynglingstid på året; nemlig tiden, hvor grillen findes frem og tages i brug, og hvor alle hans kulinariske evner for alvor får et opsving. Fars dag kunne ikke være timet bedre!

Japanske damaskus knive er den perfekte fars dags gave

Gode gaver til fars dag kan være svære at finde på og støve op. Hvert år forsøger vi at finde noget, der viser omtanke og taknemlighed, og som viser, at fars dag er hans dag. Øl og spiritus er klassiske go to, men det er en kort fornøjelse, som han hurtigt får drukket, stillet på hylden og glemt igen. Og det er ikke meningen. Vi vil gerne sådan rigtig forkæle og give en gave, der holder.

Og lige netop derfor er japanske damaskus kokkekvive i 67 lags stål det helt rette valg.

Som man tydeligt kan se, emmer knivene af professionel kvalitet og med 67 lag stål, er der tale om helt unikke kokkeknive, der med garanti vil imponere og glæde ham i mange år frem.

Japanske kokkeknive har i årevis været synonym med det ultimative køkkengrej, og med den særlige damaskus smedemetode har knivene et utroligt skarpt blad, der ubesværet og præcist skærer igennem alle typer grøntsager og kød. Bladets hårdheden er i top, og den bumpede overflade på knivbladet giver et helt unikt udseende. Skaftet ligger sublimt og korrekt i hånden, og sammenlagt giver knivene en ny og ophøjet oplevelse af at lave mad.

Med andre ord kan du være sikker på, at ham du holder af, bliver både imponeret, overrasket og klar til at gå i krig med sine nye knive i køkkenet, når du giver japanske damaskus knive i gave til fars dag.