Dette er en sponseret artikel.

Vil du overraske din far med en lækker gave på fars dag? Så er det oplagt at sende ham et par søde eller boblende lækkerier med posten! Den 5. juni – fars dag – er lige om hjørnet, og ved du allerede nu, at du får svært ved at besøge din far på dagen, er der heldigvis hjælp at finde her på siden!

Din far er verdens bedste, og fars dag er den perfekte anledning til at sige og vise alt det, du alt for ofte glemmer i hverdagen. Send din far et personlig gave med søde ord og lidt lækkerier, han kan nyde på dagen. Hvad end du vælger at sende whisky, chokolade eller noget helt tredje til din far på hans særlige dag, vil han med garanti sætte pris på din omsorgsfulde tanke og flotte gave!  

Vi har herunder samlet flere gode bud på lækkerier, du nemt kan sende til din far med posten på fars dag!

Glem alt om blomster – sig det med lækre drikke!

Du ved det formentlig allerede – vejen til en mands hjerte går gennem hans mave. Vil du forkæle og overraske din far med en fars dag gave ud over det sædvanlige, er det derfor oplagt, at du går efter noget lækkert og smagfuldt, han kan hælde inden bords.

Flotte whisky- og cognacflasker er perfekte gaveidéer til fædre, der har smag for dyre drikke. Foretrækker din far en kold bajer i haven med vennerne, kan du med fordel sende ham et par lokalt bryggede flasker i en flot indpakning – evt. sammen med noget eksklusiv chokolade.

Lyder det som noget, din far ville sætte pris på? Bestil din gave til fars dag her! 

Søde sager du kan sende med posten

Har du lyst til at stå for pakkeposten på egen hånd, kan det også sagtens lade sig gøre! For hvem kender din far bedre end du?

Er din far lidt af en slikmund, kan du gå på jagt efter hans yndlingsslik og -chokolade i dit lokale supermarked og pakke det hele ind i en flot æske. Skriv et sødt kort, hvor du fortæller ham, hvor meget du holder af ham, og mind ham om alle de gode gange, hvor I har nydt jeres yndlingsslik sammen.

Den personlige gave er perfekt til dig, der har ekstra tid på kontoen og lyst til at overraske din far med en gave, som du måske husker fra før, du flyttede hjemmefra eller begyndte på efterskole.

For at være sikker på, at din pakker ankommer til tiden, bør du sende den nogle dage før fars dag – nok sådan ca. en uges tid inden 5. juni.

På fars dag er det tanken, der tæller!

I sidste ende er det altid tanken, der tæller, når du vil overraske din far på fars dag!

Hvad end han er til lækkerier, blomster og chokolade eller foretrækker en kold fadbamse, kan du derfor være næsten sikker på at ramme plet med din fine tanke, lækre flaske eller søde gave!

Find flere ideer til gaven til fars dag her.