Ligesom mor er den vigtigste kvinde i vores liv, så er far den vigtigste mand i vores liv. Derfor skal han selvfølgelig også hyldes på Fars dag, hvor fædrelandet over bliver fejret. Men der er bare det, at far er en mand, og mænd er notorisk kendt for at være supersvære at finde gaver til.

Det er ikke, fordi de ikke kan lide at få gaver, men det er mere det, at mange mænd siger, at de ikke ønsker sig noget, når man spørger dem. Eller også svarer de, at de ønsker sig sokker eller boxershort. Og når som man rigtig gerne vil forkæle sin far med en lækker gave, så har man jo ikke lyst til bare at give ham en pakke tennissokker.

Giv en dejlig gavekurv der glæder øjne og smagsløg

Derfor må du tage sagen i egen hånd og selv sørge for, at din far får en herlig gave på Fars dag. En evig populær gave er gavekurven. For en gavekurv kan fyldes med masser af lækkerier og tilpasses ud i det uendelige.

Du kan selv kaste dig ud i at lave en gavekurv, men husk, at det er lettere tidskrævende, i det du skal selv ud og købe kurv, cellofan og andet pynt foruden indholdet i gavekurven selv. Det er muligvis sjovt, men man kan også gå død i det, hvis man har andre ting i livet, som fylder.

Her er det nemmere at hente hjælp hos blomsterhandlerne, da de er eksperter i at lave gavekurve. Og når du køber en gavekurv fra en blomsterbutik, kan du selvfølgelig altid bestemme, hvor mange penge der skal bruges på gaven. Man kan for eksempel sagtens få en fin og lækker gavekurv til 150 kr.

Gør gaven personlig og vind point hos din far

Hvis du gerne vil gøre gavekurven personlig, så kan du prøve at tænke efter, om der er noget særligt, som din far kan lide. Hvis han for eksempel godt kan lide en god rødvin, så er det oplagt at give ham en gavekurv, som indeholder en eller flere flasker vin.

Eller hvis din far har en meget sød tand, så er det en rigtig god idé at vælge en gavekurv, som er fyldt til randen med hans favoritslik. En kurv fyldt med søde sager lyder måske som en meget banal gave, men her er det gode ved at købe en gavekurv, at florister, der forhandler gavekurve, udelukkende har kvalitetsprodukter på lager.

En gavekurv fra en blomsterhandler behøver ikke være overhældt med yndige blomster, men kan også fås i mere stilrene og enkle designs, som nok vil behage mandlige øjne.

Bestil og send din gavekurv online

Skulle du være i en position, hvor du ikke selv kan være hos din far på Fars dag og overbringe ham den gave, han har fortjent, så kan du benytte dig af gaveudbringning. Blomsterforhandlere tilbyder nemlig ikke kun blomster og udbringning af disse, men de er også eksperter i at sammensætte lækre gavekurve, og dem kan de selvfølgelig også bringe ud.

Et eksempel på en blomsterhandler, som bringer gavekurve ud, er Bloomit. Bloomit har en fysisk placering i Odense, men man kan bestille og sende blomster og gavekurve fra deres webshop. Fordi Bloomit har været i blomsterbranchen i så mange år, har floristen skabt sig et kæmpe netværk af blomsterbutikker. Det gør det muligt for Bloomit at tilbyde hurtig udbringning af gaver til alle adresser i Danmark.

Derfor er udbringning af gavekurv en god løsning for dig, som ikke har tid eller mulighed for at overlevere gaven selv. Vil du være ude i god tid med din fars gave? Send blomster online her.

Find flere gode ideer til gaven til fars dag lige her.