Sætter din far pris på rene ruder uden striber, men synes han samtidig, at det er et træls arbejde at pudse dem? Fars dag er den perfekte anledning til at give en betænksom og anderledes gave til din far. Og hvis du lader ham slippe for at pudse vinduer i lang tid, samtidig med at han stadig har rene ruder at kigge ud af, bliver du uden tvivl en populær datter eller søn.

Der er ikke noget som snavsede eller støvede ruder, der kan ødelægge en ellers fantastisk forårs- eller sommerdag.

For når solens stråler rammer de beskidte ruder, ser det simpelthen herrens ud. Og som husejer er der i forvejen mange pligter, der tager tid og kræfter. Derfor vil en regelmæssig vinduespudsning af dine fars ruder være en genial gave til fars dag.

En overraskende gave

Du kan selvfølgelig vælge at give din far en klassisk gave, såsom en gavekurv, en æske chokolader eller nogle gode øl, og det vil han naturligvis sikkert også sætte pris på. Men med en opfindsom gave, som vinduespudsning, vil du med garanti overraske din far, da det er en personlig og betænksom gave, ingen lige regner med at få foræret.

En nem vinduespudsning

Når du har givet din far gaven og skal til at rykke ud som vinduespudser, er det vigtigt at vide, hvordan du rengør vinduerne bedst muligt. Og det er heldigvis ganske simpelt. Du skal bruge en spand med koldt vand og lidt opvaskemiddel i, en blød svamp, en skraber og nogle bomuldsklude.

Først sæber du vinduet ind i sæbevandet, hvorefter du kører skraberen fra side til side. Start oppe i venstre hjørne, og kør den ned over vinduet i en bevægelse derfra. Det giver det flotteste resultat. Mangler der at blive tørret i kanterne, kan du gøre det med en tør klud efterfølgende. Og husk at sørge for, at skraberen hver gang er tør, og vandet er rent.

Få hjælp udefra

Har du ikke tiden eller evnerne, kan du selvfølgelig også betale dig fra arbejdet hos en professionel vinduespudser.

Der findes mange firmaer, som tilbyder vinduespudsning, og her er du sikker på, at service og kvalitet er i top. På den måde kan du sikre dig, at din far får spejlblanke ruder i fars dagsgave.

Skift de gamle vinduer ud med nye

Er vinduerne i din fars hus helt umulige at holde rene, er det sikkert fordi, de trænger til at blive udskiftet. Det kan måske være noget af en udskrivning, hvis du skal give din far nye vinduer til fars dag, men hvis din far har svært ved selv at overskue processen med at få nye vinduer sat i, kan din gave også være at hjælpe med dette.

Hos https://www.net2kompagniet.dk/ har de et stort udvalg af vinduer i høj kvalitet til lave priser. Det er nemt at indhente et uforpligtende tilbud på nye vinduer og ud over at være nemmere at vedligeholde, vil nye vinduer også være både energibesparende og en god investering for boligen.

Find andre ideer til hvordan du kan forkæle din far på fars dag her.