De gode Fars dags gaver er dem, der er givet med kærlighed, hensyn og respekt. Fordi Fars dag er en hyldest til den person, der har været der for dig lige siden begyndelsen.

Alle fædre er forskellige, men de har også så meget til fælles. Er du på bar bund om, hvad han ønsker sig? Eller bliver han ved med at sige “jeg har alt, jeg skal bruge”? Så får du her tre eksempler på de gode Fars gaver, som han vil bruge ofte.

Hvornår er Fars dag? Og hvad er den gode fars dags gave?

Fars dag er altid den 5. Juni. Ligesom Grundlovsdag. Det er oprindeligt en amerikansk opfindelse, der opstod, fordi Mrs. Sonora Louise Dodd fra Spokane, Washington, ville hædre sin far.

Gaver til fars dag har ikke et bestemt tema. Det er ikke ligesom andre amerikanske helligdage såsom Valentines dag, hvor man ofte giver chokolade, middage og smykker.

Der er dog ét krav: den skal vise, at du tænker på ham og ved, hvad han kan lide.

#1 af de gode fars dags gaver – det stillede valg

Fædre har ry for at være sparsommelige. Det passer dog ikke altid. En anden stereotype, der dog har en fod i virkeligheden, er at deres pung ofte er gennemslidt, proppet og buler gennem lommen på hans bukser.

Vil du gerne hæve din fars stil lidt? Og kender du hans vaner godt nok til, at det måske kræver lidt ekstra? Så kan du købe en smart kortholder fra Secrid. Det er en kortholder i aluminium, som beskytter hans kreditkort og andre kort med RFID-chips fra at blive aflæst, uden at han ved det.

Det er nogle gange lidt lettere at rykke i fædres vaner, hvis de samtidig også føler sig lidt som James Bond.

#2 af de gode fars dags gaver – Den praktiske gave

Bruger din far meget tid i garagen, i haven eller med renovering af hjemmet? Det er fedt at have en masse små praktiske opgaver, man kan tage sig til – især hvis man har svært ved at sidde stille.

Hvis han slider og slæber, udsætter han også sine hænder for overlast. Vil du gerne signalere til din far, at du ser hans hårde arbejde, så kan du give ham nogle lækre arbejdshandsker. De kan fås i et væld af forskellige designs, der alle egner sig til en bestemt arbejdsopgave. Det er derved også en måde for dig at vise din far, at du ved, hvad der betyder noget for ham.

#3 af de gode fars dags gaver – Til den hårdtarbejdende

Er din far en idrætsmand, praktisk anlagt eller har han et job, der er fysisk krævende? Så sætter det sig i kroppen. Selvom han måske stadig er meget aktiv, betyder det ikke, at han ikke har brug for lidt pleje og wellness fra tid til anden.

En fed fars dags gaveidé, er derfor at bestille en tid til professionel massage i København til ham. Du kan frit vælge mellem mange forskellige typer, afhængig af om, han skal have en hård omgang med sportsmassage eller et mere afslappende fysiurgisk massage, der lindrer præcis de ømme muskler og stive led, som han lider med.

Find flere ideer til gaven til fars dag her.